Εταιρική Παρουσίαση

Η CHEREAU

Στη δεκαετία του 1950, ο Jean CHEREAU ανέπτυξε τα πρώτα σώματα ψύξης που σχεδιάστηκαν ειδικά για τη μεταφορά ευπαθών αγαθών.

Η μάρκα καθιερώθηκε γρήγορα με την παραγωγή μονωμένων και, στη συνέχεια, οχημάτων με ψύξη, τα οποία ήταν πάντα ένα βήμα μπροστά από τους επίσημους κανονισμούς και τις απαιτήσεις των εταιρειών οδικών μεταφορών.

Το κρέας, τα γαλακτοκομικά προϊόντα, τα φρούτα και τα λαχανικά, τα λουλούδια και τα φαρμακευτικά προϊόντα πρέπει να συμμορφώνονται με ολοένα και πιο αυστηρούς υγειονομικούς κανονισμούς πριν φύγουν από τη παραγωγή και να φτάσουν στο ράφι του καταναλωτή.

Εταιρεία με έδρα τη Νορμανδία

Ιδρύθηκε τη δεκαετία του 1950 στο Avranches της Νορμανδίας, το εργοστάσιο και τα κεντρικά γραφεία της εταιρείας βρίσκονται πλέον εξ ολοκλήρου στη Νορμανδία. Στην καρδιά της περιοχής Mont-Saint-Michel Bay, οι τρεις τοποθεσίες του CHEREAU εκτείνονται μεταξύ Avranches και Ducey με περισσότερα από 60.000 m² βιομηχανικών κτιρίων.

Τα προϊόντα

Η βασική παραγωγή της CHEREAU περιλαμβάνει την κατασκευή ημιρυμουλκούμενων  (ψυκτικών θαλάμων) και φορτηγών ψυγείων. Η εταιρεία κατασκευάζει επίσης άλλα προϊόντα σχεδιασμένα για μεταφορά με ψύξη, συμπεριλαμβανομένων τρακτέρ-ρυμουλκούμενων και αφαιρούμενων αμαξωμάτων.

Όλα με ισχυρή ποιοτική προστιθέμενη αξία χάρη στα ειδικά κατοχυρωμένα με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας εσωτερικά και εξωτερικά εξαρτήματα της CHEREAU.

Ρυμουλκούμενα (Semi-Trailers)
Ρυμουλκούμενα (Semi-Trailers) 78%
Επικαθήμενα (Cool Truck Boxes)
19%
Βαγόνια (Trailers)
3%
Διάγραμμα Παραγωγής

Τα βασικά στοιχεία της CHEREAU Σήμερα: